MAGDALENA KUCHCINSKA

MEDIUM, SOUL COACH & MENTOR 


Magdalena är verksam som Medium, Själslig coach, Andlig vägledare och Mentor lokalt i Malmö, Hjärup och Online. Välkommen att boka en sittning med Magdalena. Välj nedan vad som passat dig bäst och boka sedan din session via mejl eller på bokadirekt.se.


PRIVAT SITTNING 1:1 MED MAGDALENA 
MEDIAL & MEDIUM SESSION MED DINA VÄNNER
MENTORSKAP 1:1 eller i grupp
 

PRIVAT SESSION 
1:1 MED MAGDALENA


Boka en tid med mig som Medium, Själslig coach och andlig vägledare. Sessionerna utförs i Hjärup och Online på zoom. Som Medium arbetar jag med andevärlden och sessionerna är på 60 min. Fint om du har känt in en intention för vårt möte. 

Din investering är 1200 kr inkl moms. Betalning sker via swish efter vårt möte, eller via faktura till bankgiro enligt överenskommelse.

GRUPP SESSION MED DINA VÄNNER


En gruppsittning med mig som medium och själslig vägledare är på ca 60-90 min beroende på andevärlden. Du skickar förfrågan till mig om datum och tid. När vi är överens bjuder du in dina vänner, kollegor eller släktingar. 

Jag kommer hem till dig. Om du hellre önskar att komma till mig i centrala Malmö eller Hjärup går det att ordna enligt överenskommelse. 

Er investering blir från 2500 kr för en grupp upp till 5 personer. Därefter tillkommer 500kr per person. Detta är inklusive transport inom Lund/Malmö regionen. För längre resor inom Skåne och Sverige tillkommer resekostnad.

MENTORSKAP
1:1 eller i grupp 


När du har gått alla möjliga kurser, program och annat för att gå djupt in i det sista, det som saknas - den sista pusselbiten. Du väljer mellan Mentorskap 1:1 löpande eller Mentorskapsprogram på 6 veckor i grupp. Detta är ett program för dig som är redo att gå “all in”. Mer information om båda hittar du via knappen nedan.

BOKA 1:1 MED MAGDALENA