STARTAR I AUGUSTI 2024

MENTORSKAPS PROGRAM

Realign with your truth


6 kvinnor 6 månader

ONLINE med Magdalena KUCHCINSKA

När du har gått alla möjliga kurser, program och annat för att hitta tillbaka till dig själv men det är fortfarande något som saknas. Den sista pusselbiten. När du vill gå på djupets djupa djup och plocka fram ditt autentiska jag, leva fullt ut utan ursäkter och förminskningar av dig själv.


I mentorskapet utgår från nuet och rör oss framåt mot ett definierat mål. När det behövs går vi bakåt i tiden för att rensa negativa energier och falska föreställningar och läka blockeringar för att aktivera din fulla potential. Resan tar dig till nya höjder och aha-upplevelser. Vi går bortom rädslor och fokuserar på dina unika gåvor så att du kan nå den förändring som du längtar efter och erbjuda jorden din unikhet. Du träder in i hela dig och tar plats för den du är, ditt autentiska jag.

Du väljer mellan healing och personlig utveckling, business och företagsutveckling eller awakening och andlig utveckling som fokus i ditt mentorskap.


Magdalena följer dig och gruppen i 6 månader och är din guide, coach, mentor, vägledare och stöd genom hela processen. Vi ses varannan vecka på zoom för ett 1:1 samtal, varannan vecka för gruppsessioner á 2.5h och däremellan stöd via meddelanden och samtal vid behov. Du får uppgifter som du gör mellan samtalen och får ta del av inspelade meditationer och övningar som du gör i din egen takt. För att du ska få ut det mesta ur processen krävs att du går helhjärtat in i samarbetet och ser till att du har tid och möjlighet att dedikera 1-2 timmar per dag till processen.


Detta är ett mentorskapsprogram för dig som är redo att gå “all in”. Jag är ditt stöd och guide i ditt redan pågående arbete med att höra din egen inre röst, din egen sanning och ditt hjärtats och själsliga längtan.  


6 månader ~ 6 tema


GROUNDING : grundning där du är
CLEARING : rensa gammal och oönskad energi
HEALING : läka det som står i vägen för din fulla potential
CONNECTION : återkoppling med ditt hjärtats röst och själens längtan
ACTIVATE : aktiverar dina gåvor
INTEGRATE : integrera hela dig där du är här och nu


"FÖR ATT VETA VAR DU ÄR PÅ VÄG, BEHÖVER DU VETA VAR DU ÄR."

MENTORSKAP
Healing
- personlig utveckling


Fokus på din healing, det som du har varit med om och som nu står i vägen för din väg framåt. Du kanske inte vet vad det är, det behöver du inte veta, det du vet är att du inte kommer dit du önskar.

MENTORSKAP
Awakening
- andlig utveckling


Du är nyfiken, har fokuserat på att öppna upp, ta emot och kanske till och med att kanalisera. Du är antingen nybörjare eller har gjort det ett tag men känner att du behöver verktyg, metoder eller kanske bara en knuff i rätt riktning för att komma vidare i din andliga utveckling.

MENTORSKAP
Business
- företagsutveckling


När du är egenföretagare och har idéer, ett upplägg och kunskap men känner att du inte riktigt kommer dit du längtar och önskar. När du är redo för nästa steg. Vi blickar in djupt i dig som person och företagsledare för att du ska komma dit du önskar. Vi arbetar på ett energiplan för att sedan integreras i hjärtat.
 

12 sessioner 1:1 med Magdalena 

Värde 1111 kr per session

  • 60 min per session
  • Coaching, healing, inre resor och andlig vägledning av Magdalena
  • Online på zoom 

12 sessioner i grupp med Magdalena

Värde 888 kr per session

  • 2.5 h per gruppsession
  • Coaching i grupp av Magdalena 
  • Online på zoom 

Extra stöd och samtal vid behov

Värde 1111 kr per timme

  • Gruppchatt att följa gruppen
  • Individuellt extra stöd och samtal av Magdalena vid behov
  • Förinspelade inre resor och upplevelser som du gör hemma i egen takt
  • Pdf med frågor och uppgifter för reflektion och journaling 
din Investering

Early bird 18 888 kr
(ord.pris 22 222 kr)


Du investerar din tid och följer med på en inre resa och utveckling helhjärtat. Detta är en dedikering till ditt hjärta och själ. Detta är inget program som du gör halvhjärtat. Du behöver inte vara ledig för att hinna med programmet, men var medveten om att programmet kommer att kräva din tid, energi och ditt fulla engagemang. 

Early bird gäller fram tom 8 juni 2024. Månadsvis delbetalning är möjlig med uppdelningen 3 333 kr per månad i 6 månader. 

Du får 12 sessioner 1:1 med Magdalena, 12 gruppsessioner á 2.5h, stöd och samtal däremellan av både gruppen och Magdalena. Därutöver får du även förinspelade inre resor och upplevelser att göra i din egen takt mellan de gånger som vi ses samt pdf med frågor och uppgifter för eftertanke, reflektion och journaling på din resa.

Om Magdalena


Sedan 2017 har jag varit aktiv inom healing, andlig utveckling och kanalisering. Från att utbilda mig själv har jag gått vidare till att utbilda andra. Idag håller jag i utbildningar i Reiki Healing, kurser inom kanalisering och medialitet samt cirklar och program inom personlig utveckling. 

Jag har drivit mitt företag i 7 år och varit både inspirerad och oinspirerad, driven och stundvis förvirrad kring min väg framåt.

Företagande, liksom livet går upp och ner och jag har lärt mig mycket på vägen både om mig själv och mitt företagande. Längst med vägen har jag samlat på mig verktyg, metoder och insikter som jag nu gärna delar med mig till andra. 

Anmälan till Mentorskapsprogram - Realign with your truth