MENTORSKAPSPROGRAM FÖR SJÄLSLIGA ENTREPRENÖRER

REALIGN WITH YOUR TRUTH

ONLINE MED MAGDALENA
6 kvinnor ~ 6 månader
 
Startar augusti 2024


För dig som arbetar själsligt, som har eget företag och som har gått många kurser, program och annat för att hitta tillbaka till dig själv och din väg framåt men det är fortfarande något som saknas. Den sista pusselbiten. När du vill gå på djupets djupa djup och plocka fram ditt autentiska jag som ledare för dig själv och ditt företag,  att leva fullt ut utan ursäkter och förminskningar av dig själv.

I mentorskapet utgår vi från nuet och rör oss framåt mot ett definierat mål. När det behövs går vi bakåt i tiden för att rensa negativa energier och falska föreställningar och läka blockeringar för att aktivera din fulla potential. Resan tar dig till nya höjder och aha-upplevelser. Vi går bortom rädslor och fokuserar på dina unika gåvor så att du kan nå den förändring som du längtar efter och erbjuda jorden din unikhet. Du träder in i hela dig och tar plats för den du är, ditt autentiska jag.


Vi blandar healing och personlig utveckling, business och företagsutveckling med awakening och andlig utveckling i tre olika delar i ditt mentorskap.


Magdalena följer dig och gruppen i 6 månader och är din guide, coach, mentor, vägledare och stöd genom hela processen. Vi ses på zoom för 1:1 samtal samt gruppsessioner á 2.5h. Däremellan får du stöd via meddelanden och samtal vid behov. På egen hand utför du uppgifter mellan våra samtalen och får ta del av förinspelade meditationer och övningar som du gör i din egen takt. För att du ska få ut det mesta ur processen krävs att du går helhjärtat in i samarbetet och ser till att du har tid och möjlighet att dedikera 1-2 timmar per dag till processen.


Detta är ett mentorskapsprogram för dig som är redo att gå “all in”. Jag är ditt stöd och guide i ditt redan pågående arbete med att höra din egen inre röst, din egen sanning och ditt hjärtats och själsliga längtan.  


6 MÅNADER och 6 TEMA

GROUNDING : grundning där du står
CLEARING : rensa gammal och oönskad energi
HEALING : läka det som inte är i linje med din fulla potential
CONNECTION : återkoppling med ditt hjärtats röst och själens längtan
ACTIVATE : aktiverar dina gåvor
INTEGRATE : integrera hela dig

Del 1

Healing - personlig utveckling


Du är ditt företag. Din egen ledare. Med det följer utmaningar. Det krävs diciplin och insikt för att våga följa sin egen röst, hjärta och själ. I denna del fokuserar vi på din healing, det som står i vägen för din väg framåt. Du kanske inte vet vad det är, det behöver du inte veta, det du vet är att du inte kommer dit du önskar.

Del 2

Awakening - andlig utveckling


Som själslig entreprenör har du en unikhet som du känner dig kallad att erbjuda jorden. Du vet vad det är eller så längtar du efter att utforska det. Huvudsaken är att du är nyfiken, vill öppna upp och ta emot vägledning för din väg framåt. Detta kan kräva förändringar, eller små justeringar i din verksamhet som vi tar upp i del 3. 

Del 3

Business - företagsutveckling


Du som egenföretagare har idéer, ett upplägg och kunskap men känner att du inte riktigt kommer dit du längtar och önskar. När du är redo för nästa steg. Vi blickar in djupt i dig som själslig företagsledare för att sedan ta ut det som resonerar med dig och integrerar det i din verksamhet och handlingsplaner. 

Förinspelade workshops

Värde 440 kr per inspelning

Till detta tillkommer förinspelade inre resor och upplevelser som du gör hemma i egen takt med tillhörande pdf:er med frågor och uppgifter för reflektion och journaling emellan våra möten och sessioner tillsammans.
Förinspelningade workshops och webinars som ingår:
 • Inre barnet - inre resa
 • Framtida jag - inre resa
 • Reiki Healing Upplevelse
 • Möt din guide - meditation

3 sessioner 1:1 med Magdalena 

Värde 1200 kr per session

 • 45 min per session
 • Coaching, healing, inre resor och andlig vägledning av Magdalena
 • Online på zoom 

3 sessioner tillsammans i grupp 

Värde 880 kr per session

 • 2.5 h per gruppsession
 • Coaching i grupp av Magdalena 
 • Online på zoom 

Extra stöd och samtal vid behov

Värde 1200 kr per timme

 • Gruppchatt att följa gruppen
 • Individuellt extra stöd och samtal av Magdalena vid behov
DIN INVESTERING

Early bird 4444 kr ord.pris 7777 kr 


Du investerar din tid och följer med på en inre resa och utveckling helhjärtat. Detta är en dedikering till ditt hjärta och själ. Detta är inget program som du gör halvhjärtat. Du behöver inte vara ledig för att hinna med programmet, men var medveten om att programmet kommer att kräva din tid, energi och ditt fulla engagemang. 

Early bird 4 444 kr gäller fram tom 22 juni 2024. 

Du får 3 sessioner 1:1 med Magdalena, 3 gruppsessioner á 2.5h, stöd och samtal däremellan av både gruppen och Magdalena. Därutöver får du även förinspelade inre resor och upplevelser att göra i din egen takt mellan de gånger som vi ses samt pdf med frågor och uppgifter för eftertanke, reflektion och journaling på din resa.

ANMÄLA INTRESSE

MENTORSKAPSPROGRAM REALIGN WITH YOUR TRUTH

Om Magdalena


Sedan 2017 har jag varit aktiv inom healing, andlig utveckling och kanalisering. Från att utbilda mig själv har jag gått vidare till att utbilda andra. Idag håller jag i utbildningar i Reiki Healing, kurser inom kanalisering och medialitet samt cirklar och program inom personlig utveckling. 

Jag har drivit mitt företag i 7 år och varit både inspirerad och oinspirerad, driven och stundvis förvirrad kring min väg framåt.

Företagande, liksom livet går upp och ner och jag har lärt mig mycket på vägen både om mig själv och mitt företagande. Längst med vägen har jag samlat på mig verktyg, metoder och insikter som jag nu gärna delar med mig till andra. 


Anmälan till Mentorskapsprogram - AUG 2024