Magdalena Kuchcinska

- ANDLIG VÄGLEDARE & MEDIUM -


Jag är verksam som livscoach, inspiratör, andlig vägledare och medium lokalt i Skåne och online. Välkommen att boka 1:1 session på zoom, eller kom ut till mig i Hjärup och träffa mig i person. Välj nedan vad som passat dig bäst och boka sedan din session via mejl eller på bokadirekt.se! 


 
60 MIN SESSION 1:1 MED MAGDALENA 
MEDIAL & MEDIUM SITTNING MED DINA VÄNNER
MENTORSKAP 3 ELLER 6 MÅNADER


VÄLKOMMEN!

60 MIN SESSION 
1:1 MED MAGDALENA


Jag är din coach,  andlig vägledare eller medium. Sessionerna utförs på zoom, eller i Hjärup. Som medium arbetar jag med andevärlden och sessionerna blir 45-60 min beroende på vad som kommer igenom. Din investering är 1111 kr inkl moms. Fint om du har känt in en intention för vårt möte.

Snart kan du även komma till min nya lokal i Hjärup! Håll utkik på bokadirekt! Där kan du även läsa mer om varje specifik session och sittning (länk nedan). Betalning sker via swish efter vårt möte, eller via faktura till bankgiro enligt överenskommelse.

MEDIAL & MEDIUM SITTNING MED DINA VÄNNER


En gruppsittning med mig som medium och andlig vägledare är på ca 60-90 min beroende på andevärlden. Du väljer att komma själv eller bjuder in dina vänner, kollegor eller släktingar och jag kommer hem till dig. Önskar ni komma till mig i centrala Malmö går det att ordna enligt överenskommelse.


Er investering blir från 2500 kr för en grupp upp till 5 personer. Därefter tillkommer 500kr per person. Detta är inklusive transport inom Lund/Malmö regionen. För längre resor inom Skåne och Sverige tillkommer resekostnad.

MENTORSKAP 3 ELLER 6 MÅNADER


När du har gått alla möjliga kurser, program och annat för att hitta tillbaka till dig själv men det är fortfarande något som saknas. Den sista pusselbiten. Detta är ett program för dig som är redo att gå “all in”. 


Jag är din coach, mentor och andliga vägledare. Du väljer mellan healing & personlig utveckling, awakening & andlig utveckling eller business & företagsutveckling som fokus i mentorskapet. 

Boka en session/sittning