4 SÄTT ATT TA HAND OM DIN ENERGI

Dina förmågor behöver inte enbart vara Andar, det kan vara energi eller information som ditt system plockar upp från en vän, kollega eller bekant i det jordiska livet som du uppfattar. Medialitet är information som du får till dig utan att någon säger det till dig i ord. Det är en fantastisk gåva när det används på rätt sätt. Utan verktyg och utvalda metoder kan det dränera oss.

I början av medial och andlig utveckling kan det kännas extra roligt att alltid vara öppen och känna in och plocka upp energier och information från överallt, det kan dock lätt bli överstimulans i ditt system och att du istället blir utmattad. Det är viktigt att hitta balans mellan det himmelska och det jordiska och att aktivt ta hand om sitt energisystem.

Här är 4 sätt att ta hand om ditt energisystem som du med enkelhet kan ha med i din spirituella practice och vardagsliv:

  1. Skydda, rensa och fyll på din aura och energinivå
  2. Var noga med att öppna och stänga din kanal (se blog post: Öppna och stänga din kanal)
  3. Bli medveten om vad som är du och vad som kommer från andra, både fysiska personer men också Andevärlden - sitt i tystnad eller meditation och separera vad som är vad.
  4. Kom också ihåg att med jämna mellanrum jorda dig och din energi i den fysiska sfären. Det kan vara en promenad i skogen, ett dopp i havet, gå barfota eller specifika andningsövningar där du andas ner i rotchakra.

Att aktivt arbeta med och ta hand om sin energi hör till det jordiska livet lika mycket som att borsta tänderna var dag, ta hand om sin diet eller träning av den fysiska kroppen. Det är ingenting som vi gör en gång och så är det gjort. En regelbunden practice är alltid att föredra om du vill göra energiarbete kontinuerligt. Mediala sinnen är som muskler, de behöver underhållas regelbundet.