INTUITIONSÖVNING FÖR MEDIAL KRAFT

Utveckla din intuition och upplev kraften i medialitet och själsliga möten. Jag tror starkt på att alla kan utveckla sin intuition och väcka den mediala kraften som vi har inombords.


Att upptäcka sina egna mediala gåvor blir som en andlig resa inom sig själv. Jag tror starkt på att alla kan utveckla sin intuition och mediala förmågor. Det som krävs är vilja, tillit och tålamod. I kombination med rätt guidning, tekniker och metoder kan du tryggt utforska dina gåvor. Att i förlängningen arbeta med sina förfäder, guider eller uppstigna mästare är både spännande och utvecklande, och ett fantastiskt komplement till det jordiska livet.


När du vill öva upp din intuition är en kortlek ett fantastiskt redskap. En kortlek såsom Änglakort, Tarot eller annan Orakelkortlek. Med rätt intention blir det som en bro över till Andevärlden och Mediala budskap.

 

Kortlekar brukar komma med en bok i lådan som förklarar varje kort. Min utmaning till dig är att låta den ligga kvar i lådan. Istället börjar du med att blanda leken, blunda, ta ett djupt andetag och säga: Jag lägger mitt kritiska sinne åt sidan för att öppnar upp och ta emot vägledning till _______(namn på den du önskar vägledning till)_______ för dens bästa och högsta bästa. Du kan variera, lägga till eller ändra denna intention beroende på hur specifik du vill vara.

 

Därefter plockar du ett eller tre kort. Välj att lägga kort för dåtid, nutid eller framtid. Eller gör som jag gör inför varje läsning, där jag lägger ett huvudkort och två stödjande kort.

 

Börja med att känna in ditt första kort. Vad ser du? Vad känner du? Vad gör du? Vad vet du? Gå igenom varje fråga långsamt och observera. Notera. Tänk inte. Analysera inte. Ta emot informationen som kommer igenom helt ofiltrerat. Skriv gärna ner om det är till dig själv.

 

Vad uppfattade du? Vad känns sant?

 

Sitt med korten en stund och känn in. Utan att inspektera korten för noggrant titta på bilderna, färgerna, formerna - vad får du till dig?

 

Öva på detta dagligen eller veckovis och du kommer att börja uppfatta mer o mer. Helt plötsligt vet du bara eller så får du en uppfattning om något. Plocka med dig det som känns sant. Skriv ner det. Vissa saker blir mer tydliga efter några dagar eller veckor.

 

Upprepa denna intuitionsövning så ofta du kan för att öka din mediala kraft.