SOMMARRETREAT


LYSSNA PÅ DITT HJÄRTATS SÅNG

FÖLJ MED PÅ EN INRE RESA DEDIKERAD HELT TILL DIG SJÄLV


med Filippa Widell Basovic & Magdalena KuchcinskaHur vore det att helt lyssna på ditt hjärta? Utan tvivel, utan ifrågasättande. Bara lyssna. Att gå inåt och ta emot vägledning från ditt högre jag är både vackert, läkande och insiktsfullt. 


Följ med på en dag i det inre där vi både upptäcker och går djupt in för att bygga mod, tillit och styrka att helt och fullt ut följa vår egen röst.


Under dagen kommer vi att göra övningar och meditationer för att öppna upp och gå djupare. Vi varvar stillasittande med promenader och övningar i grupp. Du får ta emot ljudbad och Reiki upplevelse, och det blir även delningar i grupp, dans och kanaliseringar.


VARMT VÄLKOMMEN!


Datum:   3 september
Plats:      Parkvägen 3 i Ljunghusen 
Tid:      10-17
Pris:     1800 kr

Varm vällagad vegetarisk lunch ingår samt te, frukt och eftermiddagsfika.

Medtag gärna egen yogamatta, filt, kudde att sitta på. Mjuka kläder och anteckningsbok och penna.

Anmälan är bindande, inbetalning görs vid anmälan. Mer information och detaljer om upplägg skickas ut på mejlen ca en vecka innan retreatet.


OM FILIPPA & MAGDALENA


Filippa & Magdalena träffades när de båda undervisade i yoga på samma studio. Det blev en fin vänskap från första stund och vi visste redan då att vi skulle sammanstråla och skapa något tillsammans. Och nu har tiden kommit, välkommen på Sommarretreat med oss, Filippa och Magdalena:


Magdalena Kuchcinska, Livscoach, Reiki Healer och Medium, är verksam i Malmö och online med kurser och individuella sessioner inom personlig och andlig utveckling samt healing. Läs mer om Magdalena här.

Filippa Widell Basovic, Holistisk Livscoach, Reiki Healer och Medialvägledare, är verksam i Malmö och möter klienter i coachande samtal, healing och medial och andlig vägledning. Läs mer om Filippa här.

 
Anmälan till sommarretreat 2022