AUYRVEDISKT CENTER MALMÖ
CHAKRARESA MED
SASHA & MAGDALENA


Vill du lära dig mer och djupdyka i chakra? våra 7 energihjul som speglar våra liv, utveckling och mående.

I denna masterclass blir du guidad genom respektive chakra. Vi fördjupar oss i de olika chakra och dess egenskaper, ett chakra per tillfälle. Det här är klassen för dig som vill öppna upp din förståelse och nyfikenhet för chakrasystemet. Tillsammans gör vi guidade meditationer och inre resor, övningar samt vissa mer fysiska yogaövningar. Det kommer finns plats för samtal, frågor och delningar. En underbar möjlighet till att landa i dig själv och ditt inre utan prestation och i en trygg miljö. Inga förkunskaper krävs. 


UPPLÄGG

16.30 Samling och information om aktuella chakra

17.00 Guidad grundning och yoga

PAUS med snacks

18.00 Fördjupning och olika övningar

19:30 Guidad avslappning och meditation

20.00 Avslut


TID & PLATS

Samtliga dagar kl. 16.30-20.00 på Ayurvediskt Center Malmö, Skeppsbron 5Investering

1 gång: 880 kr

3 gånger: 2200 kr 

7 gånger: 5200 kr

OBS! Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.SOMMARRETREAT & FORTSÄTTNING i höst

Vi kommer att ta sommaruppehåll under juli och därefter fortsätter vi med SOMMARETREAT : Hjärtchakra i augusti, läs mer om det genom att klicka på bilden nedan. Mer information och datum om kommande chakra/tillfällen i höst kommer inom kort.ROTEN: 14 april

Rotchakra är det mest fysiska, den fysiska kroppens överlevnad, våra rötter, ursprunget. Det basala i livet, trygghet, samhörighet och jordförankring. För ökad tillit och självförtroende. 

Precis som ett träd behöver vi starka rötter för att kunna växa och för att klara oss i väder och vind, för att inte falla omkull behöver vi en bra grund att stå på när det är stormigt runtomkring oss.

SAKRAL: 19 maj

Sakral chakra är kopplat till vår fysiska kropp och livskraft, fokus är nu på glädje och kreativitet. Det handlar om att upptäcka njutning i livet, över att röra sig fritt och följa med i flödet. 

Som en dans känner vi in detta chakra för att förstärka den glädje, spontanitet och kreativitet som vi alla har naturligt inom oss på olika sätt.

SOLAR PLEXUS: 9 juni

Solar plexus är kopplat till energi, viljekraft och elementet eld. Detta är vår väg framåt, vårt kraftcentrum och magkänsla. Här sitter din intuition som hjälper dig att sätta hälsosamma gränser, stärka självförtroende och förmåga att förändras. 

När detta chakra inte är ordentligt uppladdat känns det som en ficklampa med dåligt batteri.

Sommarretreat
Följ ditt hjärtats inre röst


Ett retreat med fokus på hjärtachakra, på stillhet och närvaro. Hjärtchakrat är som mitten av regnbågen, en balanspunkt mellan ande och materia, jord och himmel.

Här handlar det om förmågan att älska och att bli älskad. Att ta emot lika mycket energi som du ger och att vi alla är förbundna med varandra. Sasha och Magdalena blandar yoga, samtal, healing, sound healing, meditationer, avslappning och inre resor/visualiseringar för att landa i oss och våra hjärtans rum.


Om Sasha

Sasha har undervisat i yoga och meditation i Stockholm, Köpenhamn och Malmö sedan 2003 och är certifierad Hatha, Mediyoga och Mindfulness instruktör. Hon en av grundarna av Babyhealth och också en av de tidigare delägarna till Yoga Kendra i Malmö.

Med sin mjuka och kraftfulla röst guidar Sasha dig igenom yoga, meditationer, inre resor och andning. Hon har en fantastisk förmåga för närvaro och medvetenhet vilket skapar en skön trygg plats inom dig att landa och vila på.

Om Magdalena

Magdalena är aktiv i Malmö med kurser i personlig och spirituell utveckling, individuella sessioner såsom coaching, healing, och vägledning.

Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare och Medium, är både inspirerande och visar på möjligheterna att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på.

På senare år har Magdalena fokuserat på att vidareutbilda sig och utveckla sina spirituella gåvor inom mediumskap och kanalisering hos Helena Omfors, Camilla Elfving och Billy Cook.


Anmälan till CHAKRARESA med Sasha & Magdalena