coaching & medial coaching


Med intuition, erfarenhet och coachande verktyg fokuserar jag på vad det är som hindrar dig från att leva ditt största liv. Genom vårt inledande samtal sätter vi en intention och mål för vad vi vill uppnå med vår session, och fortsätter därefter
med övningar och metoder för att nå det du längtar efter.

MER OM COACHING


När du först kommer till mig har du en tanke eller en känsla kring vad du vill med vår session. Kanske har du redan ett klart och tydligt mål med vår session framför dig, eller så hjälps vi åt med att förtydliga det. Ju tydligare mål desto djupare har vi möjlighet att gå/nå.

Jag arbetar emotionellt, mentalt, fysiskt, energimässigt och spirituellt. Genom dåtid, nutid och framtid. Vi vet aldrig var vi hamnar förrän vi börjar. Jag ställer kraftfulla frågor för att du ska nå din egen röst och intuition. För att du ska nå klarhet, insikt och perspektiv. Jag strävar alltid efter att du ska nå en aha-upplevelse under vår session. Någonting som du innan vår session inte ens hade funderat eller tänkt på.

Vi fokuserar på relationen till dig själv. Många gånger hamnar vi i dåtid med att ta kontakt med och läka det inre barnet, som behöver både uppmärksamhet och kärlek. Ibland handlar det om närvaro- och sinnesträning. Att i nuet hitta sätt, tid och rutiner till det du längtar efter. Eller så kanske du vill kika in i din framtid och börja forma det du längtar efter men vet inte var du ska börja.


För att veta vad du vill eller var du ska ta vägen, måste du först veta var du är.

Att lära känna sig själv på djupet kan vara svårt att göra på egen hand. Många gånger undviker vi det som skaver, gör ont eller som vi har lärt oss att undvika. Jag coachar rakt, ärligt och konkret. Jag ställer de frågor som du kanske själv undviker att titta på.

Närhet och kontakt, istället för perfektion

Genom att t ex kika på vad som inspirerar oss, vad som stoppar oss, vad vi är rädda för eller vad som gör oss glada kan vi nå självkännedom. Genom att gå in i tanke och känsla, görandet och varandet kan vi få en inblick i vårt inre.

Som barn är vi i vår fulla kraft och följer känslan. När vi växer upp får vi ofta höra av andra vad som är rätt och fel, hur vi ska bete oss och ofta är det här som vi tappar en del av oss själva. Detta sker i olika stor grad beroende på miljö och omständigheter som vi växer upp i. Med verktyg, övningar och erfarenhet från min egna personliga resa vägleder jag dig tillbaka till ditt autentiska jag. Genom läkning av det inre barnet och kontakt med ditt sanna jag söker vi närhet och kontakt, istället för perfektion.

 

medial coaching


Medial coaching innebär att vi varvar coachande frågor med mediala budskap och information. Att använda coachingens verktyg och metoder kan vi nå insikt och vår egen inre röst. Att nå sin egen kärna och intuition är värdefullt och viktigt på sin väg men det kan också finnas mervärde i att få ta emot nya tankesätt, synsätt och förhållningssätt. 

Precis som ovan i traditionellt coaching väljer du ämne och fokus själv genom att formulera ett mål, med eller utan min hjälp. Det kan vara kring relationer, arbete, hälsa, din livsväg, ett projekt eller någonting annat. Däremot under sessionens gång öppnar jag upp och tar emot information i form av vad jag ser, hör och känner genom min klärvoajans, kläraudience och klärsentiens. Detta berättar jag för dig om du vill det. Det kan vara information om dina chakran, om en händelse som är avgörande i detta ämne, ett minne eller din själ som längtar efter att säga något. Kanske är det något som du känner är svårt eller jobbigt, och vet inte vad det egentligen handlar om – då kan den mediala informationen även hjälpa till. Det blir som en extra hjälp och förtydligande om vad ditt mål och/eller blockeringar på vägen handlar om.

Boka coaching


Varje session är 60 min via telefon.

Vi kommer överens om en tid då du ringer mig på telefon. Jag arbetar helst via telefon då det underlättar närvaro och fokus för mig. Du får gärna anteckna under tiden. Jag rekommenderar att du sitter bekvämt och avskilt så att du inte blir störd mitt i vårt samtal. Ha gärna ett glas vatten eller te till hands. 

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig via formuläret nedan.

Fråga om Coaching/medial coaching