skapa ett nytt kapitel i ditt liv

Oavsett vad du väljer som din första session guidar jag dig vidare in i en personlig och utvecklande transformation med fokus på din relation till dig själv. Genom läkande samtal och healing går vi in på känslohantering och djupgående processer med syfte att läka och gå förbi det som du upplever hindrar dig idag.

Jag erbjuder Coaching, Hypnosterapi och även Reiki Healing med medial vägledning både i Malmö och online. Välj vad som passar dig bäst!

Reiki Healing

Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig möjlighet till djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Med hjälp av Reiki och min kontakt med den helande energin är det även möjligt att ta emot budskap, information och vägledning för dig och din väg framåt. 

Coaching

Med intuition, erfarenhet och coachande verktyg fokuserar jag på vad det är som hindrar dig från att leva ditt största liv. Genom vårt inledande samtal sätter vi en intention och mål för vad vi vill uppnå med vår session, och fortsätter därefter med övningar och metoder för att nå det du längtar efter.

Hypnosterapi

Fokus ligger på beteenden, reaktioner och attityder som känns begränsande inom ditt liv och på din väg framåt. Det kan t ex handla om ångest, panik, allergi, smärta, ältande, stress eller fobier. Vi kan också arbeta med att stärka självkänsla och självförtroende, att läka ditt inre barn eller färdas genom tid och rum till tidigare liv.

Om mig

Jag är utbildad yoga- och meditationslärare, cert. Coach enligt ICF, Reiki Master enligt Usui Holy Fire III och Hypnosterapeut med inriktning på regression.


Under de senaste åren har jag valt att specialisera mig på personlig och spirituell utveckling, känslohantering och healing. Jag arbetar konkret, hjärtligt och samtidigt väldigt rakt för att uppmärksamma och medvetandegöra vad som ligger bakom dina blockeringar och starka känslor så att vi kan ta oss förbi det och skapa det liv du längtar efter.


Jag erbjuder även gruppcoaching i slutna cirklar och kurser inom personlig och spirituell utveckling, samt utbildningar i Usui Reiki Holy Fire III både i Malmö och online.