Magdalena Kuchcinska


Jag finns i Skåne som livscoach, inspiratör, andlig vägledare och medium. Snart kan du även komma till min nya lokal i Hjärup! Håll utkik på bokadirekt! Eller boka något av följande redan idag:

 
45 ELLER 60 MIN 1:1 MED MAGDALENA 
MENTORSKAP 3 ELLER 6 MÅNADER
GRUPPSITTNING MED DINA VÄNNER

"Magdalenas närvaro och förmåga att öppna upp för det som behövde komma upp och igenom var självklar. Hon har en naturlig känsla för att plocka upp frekvenser."


45-60 MIN 1:1 MED MAGDALENA


Välj mellan coaching, andlig vägledning eller andekontakt på telefon eller zoom. Sessionerna blir oftast 45-60 min beroende på andevärlden. Din investering är 1111 kr inkl moms. Fint om du har känt in en intention för vårt möte.

Snart kan du även komma till min nya lokal i Hjärup! Håll utkik på bokadirekt! Där kan du även läsa mer om varje specifik session och sittning (länk nedan). Betalning sker via swish efter vårt möte, eller via faktura till bankgiro enligt överenskommelse.

MENTORSKAP 3 ELLER 6 MÅNADER


När du har gått alla möjliga kurser, program och annat för att hitta tillbaka till dig själv men det är fortfarande något som saknas. Den sista pusselbiten. Detta är ett program för dig som är redo att gå “all in”. 


Du väljer mellan healing & personlig utveckling, awakening & andlig utveckling eller business & företagsutveckling som fokus i mentorskapet. 

GRUPPSITTNING MED DINA VÄNNER


En gruppsittning är på ca 60-90 min beroende på andevärlden. Du bjuder in dina vänner, kollegor eller släktingar och jag kommer hem till dig. Önskar ni komma till mig i centrala Malmö går det att ordna enligt överenskommelse.


Er investering blir från 2500 kr för en grupp upp till 5 personer. Därefter tillkommer 500kr per person. Detta är inklusive transport inom Lund/Malmö regionen. För längre resor tillkommer resekostnad.

Boka en session/sittning