FÖLJ DITT HJÄRTATS INRE RÖST
RETREAT PÅ ÖSTERLEN 16-18 AUG
MED SASHA & MAGDALENADATUM: 16-18 AUGUSTI 2024

PLATS: ÖSTERLEN


Ett retreat med fokus på hjärtachakra, på stillhet och närvaro. Hjärtchakrat är som mitten av regnbågen, en balanspunkt mellan ande och materia, jord och himmel. Under våra dagar tillsammans gör vi övningar, inre resor, ljudhealing, reiki healing och meditationer för att landa i nuet och vårt hjärtats inre. 


Här handlar det om förmågan att älska och att bli älskad. Att ta emot lika mycket energi som du ger och att vi alla är förbundna med varandra. Det handlar om icke-dömande och om känslomässig intelligens. 


Vi  kommer att följa varandra, gruppen och vägledning under våra dagar tillsammans för att samskapa utefter där vi är där och då. Sasha och Magdalena blandar yoga, samtal, healing, sound healing, meditationer, avslappning och inre resor/visualiseringar för att landa i oss och våra hjärtans rum.


FREDAG:


Ankomst, alla tilldelas sina rum. Därefter möts vi upp och startar i helgrupp med samtal och mjuk yoga.


LÖRDAG:


Vi inleder dagen med yoga och frukost. Därefter tar vi paus, vi gör egen wrap till lunch för att ta med på antingen en promenad till havet eller utflykt till byn. Vi möts igen på eftermiddagen för fika och föreläsning. Därefter middag, yin yoga och vi avslutar kvällen i tystnad.

SÖNDAG:


Vi inleder dagen i tystnad med yoga och frukost, därefter fortsätter vi i tystnad med en vandring i skogen. Det bjuds på lätt lunch innan avfärd hemåt strax därefter.


Om Sasha

Sasha har undervisat i yoga och meditation i Stockholm, Köpenhamn och Malmö sedan 2003 och är certifierad Hatha, Mediyoga och Mindfulness instruktör. Hon en av grundarna av Babyhealth och också en av de tidigare delägarna till Yoga Kendra i Malmö.

Med sin mjuka och kraftfulla röst guidar Sasha dig igenom yoga, meditationer, inre resor och andning. Hon har en fantastisk förmåga för närvaro och medvetenhet vilket skapar en skön trygg plats inom dig att landa och vila på.


Om Magdalena

Magdalena är aktiv i Malmö med kurser i personlig och spirituell utveckling, individuella sessioner såsom coaching, healing, och vägledning.

Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare och Medium, är både inspirerande och visar på möjligheterna att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på.

På senare år har Magdalena fokuserat på att vidareutbilda sig och utveckla sina spirituella gåvor inom mediumskap och kanalisering hos Helena Omfors, Camilla Elfving och Billy Cook.

Anmälan till retreat: FÖLJ DITT HJÄRTATS INRE RÖST den 16-18 augusti