Karuna Reiki Master

Usui Holy Fire® III


Kursen i Karuna Reiki® Master Holy Fire® III är på tre dagar, och består av tändningsförberedelser, tändningar, placeringar av de 8 nya symbolerna och ett flertal upplevelser. Karuna är sanskrit och betyder barmhärtig handling. Karunan handlar till stor del om självkärlek och empatiska handlingar gentemot sig själv och andra. 


Den är kraftfull och mjuk på samma gång, och kan medföra både utrensning och läkning. Kursen sätter igång processer i dig som du kan känna av både före, under och efter kursen. De 8 nya symbolerna och energistrålarna är av så hög vibration att man först måste ha integrerat Reikimasterenergin för att vara redo för dem. Allt är för ditt högsta bästa.

Vi går även igenom Karuna Reikins ursprung, innebörd och de nya symbolernas användningsområden. Kursen innebär många praktiska moment, och du måste därför vara beredd på att få uppleva och ta emot stark utrensning, läkning och även vägledning. Vi varvar detta med samtal kring de olika momenten och praktik. Du kan välja att gå kursen för din egen skull och självläkning, men efter genomförd kurs har du möjlighet att undervisa i samtliga reiki kurser enligt Usui Holy Fire® III.

Karuna Reiki Master ger dig:

 • Förbereder dig för djupt helande och självläkning
 • Helar på cellnivå, djupt liggande problem som omedvetna mönster, barnmisshandel, sexuella övergrepp, skuggjagets problem, karmiska utmaningar och från tidigare
 • Fyller dig med kärlek, och kan användas för att hela relationer och utveckla medkänsla.
 • Hjälper till vid ovanor och missbruk och att skapa nya goda vanor.
 • Grundar mottagaren genom att hela de lägre chakrorna och stärka förbindelsen med moder jord.
 • Renar sinnet, skapar beslutsamhet och hjälper till att manifestera mål.
 • Integrear dig med ditt högre jag, förbättrar inlärningsförmågan och kommunikation samt ökar kreativiten
 • Ger dig styrka att ta din rättmätiga plats, vara oberoende och förverkliga dina mål
 • Stärker din koppling till moder jord och naturen
 • Helar det förflutna, frigör rädslor och skapar frid och förtroende till livet.
 • Kan även hela sömnproblem och ångest, samt öka klärvaojans.
 • Hjälper mottagaren att bli jordad, manifestera mål och prioritera, samt verka för att harmoniser mänskligheten
 • Karunans ursprung och bakgrund, och dess innebörd
 • Energistrålarnas - de 8 nya symbolernas - användningsområden
 • Reiki Holy Fire III upplevelser (guidade djupa meditationer och healing i grupp)
 • Tändningsförberedelser
 • Karuna Reiki Master tändningar
 • Praktik i att behandla med de 8 nya symbolerna
 • Mässande och toning (chanting) med karuna Reiki
 • Information om registrering pga Karunans varumärkesskydd

Plats

Trädgårdsmästaren 6, 24562 Hjärup i Skåne. Tågförbindelser var 15 min från Malmö och Lund.

Kurstider

Alla dagar kl. 9.00-18.30

Kursavgift & anmälan


Anmälan gör du till mig och du bokar din plats genom att betala kursavgiften på 7 400 kr. Anmälan är bindande.

Priset är inklusive kursmaterial och diplom för båda tillfällen. Samtliga kurser i Reiki Usui Holy Fire® III följer internationella riktlinjer och vi använder material som har tagits fram av William Lee Rand. Detta material har sin grund i Usui Reiki och är sedan dess utökade med Holy Fire III®.

Lätt fika (frukt, nötter, dadlar, choklad och smoothie) ingår.

Lunch kan du välja att ta med dig eller att ta en kort promenad i det centrala området, där det finns många valmöjligheter runtomkring och i centralstationen.

Kursavgiften på 7400 kr inklunderar följande:
Kursmaterial
Diplom efter genomförd kurs
Förmiddags- och eftermiddagsfika
Medlemskap i fb-grupp och Reiki Master community
Mentorskap och stöd av Kursledarens stöd och mentorskap efter genomförd kurs

Om Magdalena


Magdalena Kuchcinska är utbildad yogalärare, Holistic Life Coach & KarunaReiki® Master Usui Holy Fire® III enligt William Lee Rand.

Magdalena är aktiv i Malmö med kurser i personlig utveckling, workshops och individuella sessioner inom coaching, reiki healing, andningsterapi och spirituell vägledning. Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare, är både inspirerande och visar på möjligheter att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på – som mycket tack vare Reikienergin har hjälpt henne att hitta tillbaka till.

Detta och mycket mer delar Magdalena med sig under sina kurser.

Om Reiki


Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig verktyg till att ge dig själv och andra djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Kursen bidrar även till din egna personliga och andliga utveckling, till din fysiska, mentala och emotionella läkning samt utvecklar din intuitiva förmåga. Reikin ger dig tekniker, verktyg och metoder för andlig utveckling som du kan utföra hemma efter genomförd kurs.

Kursen är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. Alla som deltar får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar.

Reiki Healing är godkänt som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan få både Reiki behandlingar och Reiki kurser genom din arbetsgivare. Reiki är även godkänt av WHO.

Reiki praktiseras på mer än 800 sjukhus i USA, samt inom traditionell sjukvård i Japan, Norge, Tyskland mfl. På vissa universitet och högskolor ingår Reiki i utbildningar inom traditionell vård.

Om Holy Fire® III


Utifrån Usui’s ursprungliga Reikilära har William Lee Rand vidareutvecklat kurserna och uppgraderat energin. Förr överfördes förmågan att förmedla Reiki fysiskt via en Reiki Master till eleverna (initiering). Numera kommer förmågan direkt från urkällan till Reiki, utan fysisk kontakt mellan lärare och elev (placering). Holy Fire energin anses därför vara en renare, mer kraftfull och mer effektiv healingmetod/energi.

Intresseanmälan till Karuna Reiki Master