MENTORSKAP

Realign with your truth


med Magdalena KUCHCINSKA

När du har gått alla möjliga kurser, program och annat för att hitta tillbaka till dig själv men det är fortfarande något som saknas. Den sista pusselbiten. När du vill gå på djupets djupa djup och plocka fram ditt autentiska jag, leva fullt ut utan ursäkter och förminskningar av dig själv.


I mentorskapet utgår från nuet och rör oss framåt mot ett definierat mål. När det behövs går vi bakåt i tiden för att rensa negativa energier och falska föreställningar och läka blockeringar för att aktivera din fulla potential. Resan tar dig till nya höjder och aha-upplevelser. Vi går bortom rädslor och fokuserar på dina unika gåvor så att du kan nå den förändring som du längtar efter och erbjuda jorden din unikhet. Du träder in i hela dig och tar plats för den du är, ditt autentiska jag.

Du väljer mellan healing och personlig utveckling, business och företagsutveckling eller awakening och andlig utveckling som fokus i mentorskapet.

Magdalena följer dig under 3-6 månader och är din guide, coach, mentor, vägledare och stöd genom hela processen. Ni ses varannan vecka på zoom för ett 1:1 samtal, och däremellan stöd via meddelanden och samtal vid behov. 

Du får uppgifter som du gör mellan samtalen och får ta del av inspelade meditationer och övningar som du gör i din egen takt. För att du ska få ut det mesta ur processen krävs att du går helhjärtat in i samarbetet och ser till att du har tid och möjlighet att dedikera 1-2 timmar per dag till processen.


Detta är ett mentorskapsprogram för dig som är redo att gå “all in”. Jag är ditt stöd och guide i ditt redan pågående arbete med att höra din egen inre röst, din egen sanning och ditt hjärtats och själsliga längtan.  


"FÖR ATT VETA VAR DU ÄR PÅ VÄG, BEHÖVER DU VETA VAR DU ÄR."

MENTORSKAP
Healing
- personlig utveckling


Fokus på din healing, det som du har varit med om och som nu står i vägen för din väg framåt. Du kanske inte vet vad det är, det behöver du inte veta, det du vet är att du inte kommer dit du önskar.

MENTORSKAP
Awakening
- andlig utveckling


Du är nyfiken, har fokuserat på att öppna upp, ta emot och kanske till och med att kanalisera. Du är antingen nybörjare eller har gjort det ett tag men känner att du behöver verktyg, metoder eller kanske bara en knuff i rätt riktning för att komma vidare i din andliga utveckling.

MENTORSKAP
Business
- företagsutveckling


När du är egenföretagare och har idéer, ett upplägg och kunskap men känner att du inte riktigt kommer dit du längtar och önskar. När du är redo för nästa steg. Vi blickar in djupt i dig som person och företagsledare för att du ska komma dit du önskar. Vi arbetar på ett energiplan för att sedan integreras i hjärtat.

MENTORSKAP
3 månader


1:1 med Magdalena varannan vecka, totalt 6 sessioner. Övningar och uppgifter mellan sessionerna. Möjlighet till meddelande och stöd från Magdalena mellan sessionerna. Tillgång till förinspelade meditationer och övningar som du gör i egen takt.

Din investering: 5555 kr (920 kr per session)

MENTORSKAP
6 månader


1:1 med Magdalena varannan vecka, totalt 12 sessioner. Övningar och uppgifter mellan sessionerna. Möjlighet till meddelande och stöd från Magdalena mellan sessionerna. Tillgång till förinspelade meditationer och övningar som du gör i egen takt.

Din investering: 8888 kr (740 kr per session)

Om MagdalenaSedan 2017 har jag varit aktiv inom healing, andlig utveckling och kanalisering. Från att utbilda mig själv har jag gått vidare till att utbilda andra. Idag håller jag i utbildningar i Reiki Healing, kurser inom kanalisering och medialitet samt cirklar och program inom personlig utveckling. Jag har drivit mitt företag i 6 år och varit både inspirerad och oinspirerad, driven och stundvis förvirrad kring min väg framåt.

Företagande, liksom livet går upp och ner och jag har lärt mig mycket på vägen både om mig själv och mitt företagande. Längst med vägen har jag samlat på mig verktyg, metoder och insikter som jag nu gärna delar med mig till andra. 

Intresseanmälan Mentorskap - Realign with your truth