SJÄLSIGT MENTORSKAP

TA DIN MEDIALITET TILL NÄSTA NIVÅ

1:1 MED MAGDALENA I HJÄRUP ELLER ONLINE

För dig som vill ta dina mediala gåvor till nästa nivå. Dina gåvor eller nyfikenhet har lett dig hit och du vill vidareutvecklas inom din medialitet, andlighet och själsliga väg.

I mentorskapet utgår vi från nuet och rör oss framåt mot ett definierat mål. När det behövs går vi bakåt i tiden för att rensa negativa energier och falska föreställningar och läka blockeringar för att aktivera din fulla potential. Resan tar dig till nya höjder och aha-upplevelser. Vi går bortom rädslor och fokuserar på dina unika gåvor så att du kan nå den förändring som du längtar efter och erbjuda jorden din unikhet. Du träder in i hela dig och tar plats för den du är, ditt autentiska jag.


Vi blandar healing och personlig utveckling med awakening och andlig utveckling i olika delar i ditt mentorskap.


Magdalena följer dig och är din guide, coach, mentor, vägledare och stöd genom hela processen. Vi ses på zoom för 1:1 samtal när det passar dig. Du bokar så många eller få sessioner som du vill och vi plockar upp vår resa utifrån där du är just då. På egen hand utför du uppgifter mellan våra samtalen och får ta del av förinspelade meditationer och övningar som du gör i din egen takt. 

ANMÄLA INTRESSE

MENTORSKAP MED MAGDALENA

Om Magdalena


Sedan 2017 har jag varit aktiv inom healing, andlig utveckling och kanalisering. Från att utbilda mig själv har jag gått vidare till att utbilda andra. Idag håller jag i utbildningar i Reiki Healing, kurser inom kanalisering och medialitet samt cirklar och program inom personlig utveckling. 

Jag har drivit mitt företag i 7 år och varit både inspirerad och oinspirerad, driven och stundvis förvirrad kring min väg framåt.

Företagande, liksom livet går upp och ner och jag har lärt mig mycket på vägen både om mig själv och mitt företagande. Längst med vägen har jag samlat på mig verktyg, metoder och insikter som jag nu gärna delar med mig till andra. 


ANMÄLAN TILL MENTORSKAP