MENTORSKAPSPROGRAM 

REALIGN WITH YOUR TRUTH
6 KVINNOR ~ 6 VECKOR
ONLINE MED MAGDALENA

Startar 4 september,
nästa omgång startar i november


En inre resa där du möter din själ, dina tidigare liv, ditt högre jag och dina andliga guider. Vi möts i grupp och gör övningar, inre resor och själsresor för ökad andlig medvetenhet, andlig vägledning och andlig utveckling.

För dig som arbetar själsligt, som kanske har eget företag och som har gått många kurser, program och annat för att hitta tillbaka till dig själv och din väg framåt men det är fortfarande något som saknas. Den sista pusselbiten. När du vill gå på djupets djupa djup och plocka fram ditt autentiska jag som ledare för dig själv och ditt företag,  att leva fullt ut utan ursäkter och förminskningar av dig själv.

I mentorskapet utgår vi från nuet och rör oss framåt mot ett definierat mål. När det behövs går vi bakåt i tiden för att rensa negativa energier och falska föreställningar och läka blockeringar för att aktivera din fulla potential. Resan tar dig till nya höjder och aha-upplevelser. Vi går bortom rädslor och fokuserar på dina unika gåvor så att du kan nå den förändring som du längtar efter och erbjuda jorden din unikhet. Du träder in i hela dig och tar plats för den du är, ditt autentiska jag.


Vi blandar healing och personlig utveckling, business och företagsutveckling med awakening och andlig utveckling i tre olika delar i ditt mentorskap.


Magdalena följer dig och gruppen i 6 veckor och är din guide, coach, mentor, vägledare och stöd genom hela processen. Vi ses på zoom för 1:1 samtal samt gruppsessioner. Däremellan får du stöd via meddelanden och samtal vid behov. På egen hand utför du uppgifter mellan våra samtalen och får ta del av förinspelade meditationer och övningar som du gör i din egen takt. För att du ska få ut det mesta ur processen krävs att du går helhjärtat in i samarbetet och ser till att du har tid och möjlighet att dedikera en stund per dag till processen.


Detta är ett mentorskapsprogram för dig som är redo att gå “all in”. För dig som vill väcka eller stärka din själsliga kontakt. Jag är ditt stöd och guide i ditt redan pågående arbete med att höra din egen inre röst, din egen sanning och ditt hjärtats och själsliga längtan.  


6 VECKOR - 6 TEMA


GROUNDING
4 sept kl. 13-15 på zoom*
Grundning där du står, om att leva själsligt och medialt, vad är vad och hur gör man.
Övning: möt din andliga guide.


CLEARING
v. 37 (1:1 bokas individuellt)
 
Rensa gammal och oönskad energi. Individuell andlig vägledning, bokas separat.

HEALING
18 sept kl. 13-15 på zoom*
 
Läka det som inte är i linje med din fulla potential. På zoom i grupp. Om vårt energisystem, lär känna dig själv och rensa/fyll på/var medveten om DIN energi.
Övning: chakra och aura/energi avläsning.

CONNECTION
25 sept kl. 13-15 på zoom*
 
Återkoppling med ditt hjärtats röst och själens längtan. Om att följa vägledningen (om hjärtats röst, porten till själen). 
Övning: Sitta i ljuset & lägga orakelkort för sig själv och andra.

ACTIVATE
 v. 37 (1:1 bokas individuellt) 
Aktivera dina gåvor. Om vägledning, personliga utmaning och hur du överkommer dem.

INTEGRATE
9 okt kl. 13-15 på zoom* 
Integrera hela dig. Q&A och hur fortsätta med din andliga och själsliga väg.
Övning: Livets bok.

*Alla zoom-möten spelas in och delas efteråt så om du inte har möjlighet att delta på nått av gruppsessionerna kan du ändå delta i programmet. Du kan även använda inspelningen till att repetera och gå djupare i övningarna. Ju oftare vi tränar desto djupare kan vi gå.

Del 1

Healing - personlig utveckling


Din är din egen ledare. Med det följer utmaningar. Det krävs diciplin och insikt för att våga följa sin egen röst, hjärta och själ. I denna del fokuserar vi på din healing, det som står i vägen för din väg framåt. Du kanske inte vet vad det är, det behöver du inte veta, det du vet är att du inte kommer dit du önskar.

Del 2

Awakening - andlig utveckling


När du väljer din själslig väg, när din unikhet kallar på dig och det du har att erbjuda jorden. Du vet vad det är eller så längtar du efter att utforska det. Huvudsaken är att du är nyfiken, vill öppna upp och ta emot vägledning för din väg framåt. Detta kan kräva förändringar, eller små justeringar i din verksamhet som vi tar upp i del 3. 

Del 3

Business - företagsutveckling


Du som är egenföretagare har idéer, ett upplägg och kunskap men känner att du inte riktigt kommer dit du längtar och önskar. När du är redo för nästa steg. Vi blickar in djupt i dig som själslig företagsledare för att sedan ta ut det som resonerar med dig och integrerar det i din verksamhet och handlingsplaner. 
DIN TID & INVESTERING

Du investerar 4444 kr och följande:


Du investerar din tid och följer med på en inre resa och utveckling helhjärtat. Detta är en dedikering till ditt hjärta och själ. Detta är inget program som du gör halvhjärtat. Du behöver inte vara ledig för att hinna med programmet, men var medveten om att programmet kommer att kräva din tid, energi och ditt fulla engagemang. Du behöver inte ha ett eget företag för att delta. Det kommer att handla om ledarskap för dig, ditt själsliga liv och din själsliga väg framåt. 

För att garantera din plats betalar du 4444 kr.

Du får 1:1 sessioner med Magdalena, gruppsessioner, stöd och samtal däremellan av både gruppen och Magdalena. Därutöver får du även inspelade inre resor och upplevelser att göra i din egen takt mellan de gånger som vi ses samt pdf med frågor och uppgifter för eftertanke, reflektion och journaling på din resa.

DETTA INGÅR I HÖSTENS
MENTORSKAPSPROGRAM

2 sessioner 1:1 med Magdalena 

Värde 1200 kr per session

  • 60 min per session
  • Coaching, healing, inre resor och andlig vägledning av Magdalena
  • Online på zoom 

4 sessioner i grupp 

Värde 440 kr per session

  • 2.5 h per gruppsession
  • Coaching i grupp av Magdalena 
  • Online på zoom 

Extra stöd och samtal vid behov

Värde 1200 kr per timme

  • Gruppchatt att följa gruppen
  • Individuellt extra stöd och samtal av Magdalena vid behov

BOKA PLATS!

MENTORSKAPSPROGRAM
REALIGN WITH YOUR TRUTH

Om Magdalena


Sedan 2017 har jag varit aktiv inom healing, andlig utveckling och kanalisering. Från att utbilda mig själv har jag gått vidare till att utbilda andra. Idag utbildar jag andra inom kanalisering och medialitet samt håller i Mentorskapsprogram inom själslig, medial, andlig och personlig utveckling. 

Jag har drivit företag i 7 år och varit både inspirerad och oinspirerad, driven och stundvis förvirrad kring min väg framåt.

Företagande, liksom livet går upp och ner och jag har lärt mig mycket på vägen både om mig själv och mitt företagande. Längst med vägen har jag samlat på mig verktyg, metoder och insikter som jag nu gärna delar med mig till andra. 


ANMÄLAN TILL MENTORSKAPSPROGRAM