MAGDALENA KUCHCINSKA

SPIRITUELL COACH - INSPIRATÖR - MEDIUM & HEALER


Min specialisering på personlig och spirituell utveckling samt känslohantering har öppnat upp min förståelse för healingens kraft. Att kombinera andlig vägledning och healing med coaching och inre resor ger värdefull insikt på ens väg.


Magdalena är utbildad yoga- och meditationslärare, cert. Coach enligt ICF, Reiki Master enligt Usui Holy Fire® III och Hypnosterapeut med inriktning på regression. Därutöver har hon även utvecklat mina mediala förmågor vidare inom kanalisering och mediumskap. 


"Min mission är att du ska finna närhet och kontakt med ditt autentiska jag"

Att arbeta konkret, hjärtligt och samtidigt väldigt rakt för att uppmärksamma och medvetandegöra vad som ligger bakom diverse blockeringar och starka känslor kan med större förståelse ta dig förbi det och skapa det liv som du längtar efter.


I omgångar erbjuder Magdalena även gruppcoaching i slutna cirklar och kurser inom personlig och spirituell utveckling, samt utbildningar i Usui Reiki Holy Fire® III. Håll utkik på sidan efter aktuella kursdatum, eller anmäl dig till mitt nyhetsbrev för aktuell info direkt i din inbox!


 

Min mission


2017 var ett transformerande år för mig där jag valde att säga upp mig från mitt dåvarande kontorsjobb som projektledare och valde att byta bana. När jag väl började följa min inre röst och min egen sanning gick det snabbt. 

Det var som att jag inte ens valde för mig själv längre utan det var så självklart att det gick av sig själv. Bara några månader efter att jag sade upp mig gick jag igenom en skilsmässa, och flyttade fyra gånger på ett år med två små barn samtidigt som jag startade mitt eget företag inom själslig och personlig utveckling.

Det jag gick igenom de följande två åren var en resa som tog mig dit jag är idag. Jag startade eget företag år 2017 och sedan dess har jag hjälp andra att gå igenom förändringsprocesser och starka känslor i livets olika faser, både i grupp och i enskilda sessioner.

De verktyg och metoder som jag använder i enskilda sessioner, kurser och utbildningar är ett urplock av det verktyg och metoder som har hjälpt mig mest på min väg till dig jag är idag.

Vägen till ett medvetet, balanserat liv har inte alltid varit lätt eller enkelt och det som har hjälpt mig mycket på vägen är att veta att det finns både mentorer, lärare och likasinnade. En community som jag har både kunnat spegla och stötta mig mot har varit den läkande länken i de olika processer och upp- och nergångar. 

Idag erbjuder jag just detta, en plats att vända sig till i sin healingresa. 

Bakgrund & utbildning:

Civilekonom med inriktning på företagsekonomi Lunds Universitet
Cert. yogalärare enligt Yoga Alliance - Hatha/Vinyasa/Yin
Barn- och ungdomsyoga - Angelica Henriksson
BirthYoga - Sasha Veldman Wolf
Reiki I & II Usui Holy Fire® II - Helena Omfors
Cert. Coach enligt ICF - Helena Omfors
Medial utvecklingskurs - Helena Omfors
Reiki III/ART Usui Holy Fire® II - Helena Omfors
Medial kurs för Reikiutövare - Helena Omfors 
Reiki Master Usui Holy Fire® III - Helena Omfors
KarunaReiki® Master Usui Holy Fire® III  - Helena Omfors
Dipl. Hypnosterapeut med inriktning på regression - John Ericsson
Medial Förmåga - Camilla Elfving
Cert. Angel Guide - Kyle Gray
Fördjupning i andlig vägledning & healing - Helena Omfors 
Medial fortsättningskurs - Camilla Elfving
Avancerat mediumskap - Billy Cook & Camilla Elfving

När du är redo att lyssna innåt