MENTORSKAP & COACHING


Baserat på din intention och behov följer jag dig med frågor för att skapa medvetenhet och komma i kontakt med det du behöver för att komma vidare där du befinner dig. Det kan vara baserat på ett tydligt mål, en känsla, en önskan eller längtan. Jag blandar coachande öppna och kraftfulla frågor med vägledning om du önskar det. I vårt mentorskap och coachingen kan vi blanda in andlig och medial vägledning eller att jag delar med mig av egen erfarenhet. Exempel på ämnen som vi kan beröra är företagande, relationer, vägen framåt eller healing av en specifik situation eller händelse. 

MER OM MENTORSKAP & COACHING


När du först kommer till mig har du en intention eller en känsla kring vad du vill med vår eller våra session. Kanske har du redan ett klart och tydligt mål med vår session framför dig, eller så hjälps vi åt med att förtydliga det. Ju tydligare mål desto djupare har vi möjlighet att gå/nå.

Baserat på din intention och behov följer jag dig med frågor för att skapa medvetenhet och komma i kontakt med det du behöver för att komma vidare där du befinner dig. Det kan vara baserat på ett tydligt mål, en känsla, en önskan eller längtan. Jag blandar coachande öppna och kraftfulla frågor med vägledning om du önskar det. Mentorskapet kan blandas ut med andlig och medial vägledning eller att jag delar med mig av egen erfarenhet. Exempel på ämnen som vi kan beröra i coachingen är företagande, relationer, vägen framåt eller healing av en specifik situation eller händelse.


Detta blandar jag med tips och konkreta verktyg baserat på min erfarenhet från min resa. Jag fick mitt andliga uppvaknande 2017 och har sedan dess drivit företag inom yoga, personlig utveckling och healing. Idag är jag verksam med privatsessioner,  kurser och utbildningar inom andlig vägledning & healing, mentorskap och coaching samt mediumskap både i Malmö och nationellt online via zoom. Mer om mig och min bakgrund kan du läsa om här.


andlig vägledning & medial coachingOm det blir tillfälle eller om du önskar så varvar vi coachande frågor med andliga budskap och medial information. Att använda coachingens verktyg och metoder kan vi nå insikt och vår egen inre röst. Att nå sin egen kärna och intuition är värdefullt och viktigt på sin väg men det kan också finnas mervärde i att få ta emot nya tankesätt, synsätt och förhållningssätt. 

Precis som i traditionellt coaching väljer du ämne och fokus själv genom att formulera ett mål, med eller utan min hjälp. Det kan vara kring företagande, relationer, vägen framåt eller healing av en specifik situation eller händelse. Däremot under sessionens gång öppnar jag upp och tar emot information i form av vad jag ser, hör och känner genom min klärvoajans, kläraudience och klärsentiens. Detta berättar jag för dig om du vill det. Det kan vara information om dina chakran, om en händelse som är avgörande i detta ämne, ett minne eller din själ som längtar efter att säga något. Kanske är det något som du känner är svårt eller jobbigt, och vet inte vad det egentligen handlar om – då kan den mediala informationen även hjälpa till. Det blir som en extra hjälp och förtydligande om vad ditt mål och/eller blockeringar på vägen handlar om.

BOKA TID FÖR MENTORSKAP & COACHING