PRIVAT- OCH GRUPPSESSIONER


Magdalena öppnar upp för andevärlden och berättar ocensurerat vad och vem som kommer igenom. Vi kan aldrig bestämma vem vi vill möta då det är upp till andevärlden men det är fint om du har en intention i samband med vårt möte. Det vi gör är att öppna upp och välkomna information för dig, där du är just nu, så att du får precis det du behöver. Detta är en möjlighet till både healing och klarhet på din väg framåt.

Att förlora någon vi älskar kan kännas oerhört tungt. Att inte veta var de är eller om de har det bra kan göra det än tyngre. En sittning med andekontakt kan därför ge både healing, insikt och perspektiv. Jag som medium och andlig vägledare arbetar utefter att ge klarhet och kontakt. Vi kan aldrig bestämma vem som kommer igenom då det är helt upp till andevärlden men vi kan ha en intention och önskan, som i min mening förstärker kontakten.

Jag arbetar "from soul - through soul - to soul", det vill säga att jag endast är en kanal mellan dig och andekontakt. Det som kommer igenom är inte alltid tydligt för mig vad det betyder men det ska vara betydelsefullt, tydligt och meningsfullt för dig. Endast så kan vi veta om och att det är på riktigt. Ibland kommer informationen snabbt och ibland långsamt, men det viktigaste är detaljerna i det som kommer igenom och jag fokuserar på att ge dig det. Du svarar med ett ja/nej eller kanske/osäker och på så vis rör vi oss framåt.

Jag arbetar inte med andeutdrivning och spår heller inte framtiden.

 

Boka privat- eller gruppsessionPRIVATSESSION

Sessionerna utförs i Hjärup eller på distans, då på zoom eller telefon. Du bokar via bokadirekt.se eller genom att via formuläret nedan. Som medium arbetar jag med andevärlden och sessionerna blir 45-60 min beroende på vad som kommer igenom. Din investering är 1111 kr inkl moms. Fint om du har känt in en intention för vårt möte. 

Betalning sker via swish efter vårt möte, eller via faktura till bankgiro enligt överenskommelse.GRUPPSESSION

En gruppsittning med mig som medium och andlig vägledare är på ca 60-90 min beroende på andevärlden. Du skickar förfrågan till mig om datum och tid. När vi är överens bjuder du in dina vänner, kollegor eller släktingar. Jag kommer hem till dig. Om du hellre önskar att komma till mig i centrala Malmö eller till Hjärup går det att ordna enligt överenskommelse. 

Er investering blir från 2500 kr för en grupp upp till 5 personer. Därefter tillkommer 500kr per person. Detta är inklusive transport inom Lund/Malmö regionen. För längre resor inom Skåne och Sverige tillkommer resekostnad.


FÖRFRÅGAN OM PRIVAT- OCH GRUPPSESSION