PRIVAT- OCH GRUPPSITTNINGAR


Magdalena öppnar upp för andevärlden och berättar ocensurerat vad och vem som kommer igenom. Vi kan aldrig bestämma vem vi vill möta då det är upp till andevärlden men det är fint om du har en intention i samband med vårt möte. Det vi gör är att öppna upp och välkomna information för dig, där du är just nu, så att du får precis det du behöver. Detta är en möjlighet till både healing och klarhet på din väg framåt.

Att förlora någon vi älskar kan kännas oerhört tungt. Att inte veta var de är eller om de har det bra kan göra det än tyngre. En sittning med andekontakt kan därför ge både healing, insikt och perspektiv. Jag som medium och andlig vägledare arbetar utefter att ge klarhet och kontakt. Vi kan aldrig bestämma vem som kommer igenom då det är helt upp till andevärlden men vi kan ha en intention och önskan, som i min mening förstärker kontakten.

Jag arbetar "from soul - through soul - to soul", det vill säga att jag endast är en kanal mellan dig och andekontakt. Det som kommer igenom är inte alltid tydligt för mig vad det betyder men det ska vara betydelsefullt, tydligt och meningsfullt för dig. Endast så kan vi veta om och att det är på riktigt. Ibland kommer informationen snabbt och ibland långsamt, men det viktigaste är detaljerna i det som kommer igenom och jag fokuserar på att ge dig det. Du svarar med ett ja/nej eller kanske/osäker och på så vis rör vi oss framåt.

Jag arbetar inte med andeutdrivning och spår heller inte framtiden.

 

Boka privat- och gruppsittning


En privatsession är på 45-60 min och görs via zoom eller på plats i Malmö. Du bokar på bokadirekt.se eller skicka en förfrågan till mig via formuläret nedan eller på info@soulutions.se

Gruppsittningar är på 60-90 min och görs enligt överenskommelse hos mig i Malmö eller hos dig i närområdet beroende på gruppens storlek, anledning och syfte. Skicka en förfrågan till mig via mejl och berätta om vad ni önskar er.


FÖRFRÅGAN OM PRIVAT- OCH GRUPPSITTNINGAR