RECENSIONER

SAGT OM SOULUTIONS


Här kan du läsa om vad andra har sagt om oss, dvs recensioner om våra kurser, utbildningar och sessioner. Längst ner på sidan hittar du ett formulär om du har fler frågor eller vill boka en tid med oss.

Johanna - recension om andlig vägledning


"Den andliga vägledningen blev en väldigt känslosam upplevelse för mig. De budskap och den information Magdalena förmedlade var djupt personliga och kommer att vara värdefulla i min vidare utveckling. 

Jag blev förvånad i hur genuint och naturligt det kändes att ta emot informationen, tänkte att det kanske skulle kännas lite märkligt men det var som att lyssna till en klok och varm äldre släkting. Det kom igenom specifika referenser till sådant som pågår i mitt liv just nu, som blev en fin bekräftelse på att budskapen var riktade just till mig. Jag blev rörd till tårar flera gånger under vägledningen eftersom det som förmedlades var så träffande och kraftfullt för både var jag har varit tidigare och var jag är nu i mitt liv, men det rymdes också skratt– tänka sig att änglar och andliga vägledare har glimten i ögat och ett sinne för humor! 

Jag kan varmt rekommendera andlig vägledning med Magdalena och kommer själv att boka in en till när jag har hunnit integrera den kunskap och de insikter som jag erhöll denna gång."

Emelie - recension om andlig vägledning


"Jag var något nervös inför vårt möte. Dels för att jag kände mig lite stressad och tänkte att det här kommer ju Magdalena drabbas av - min stress. Och då blev jag än mer stressad över att jag redan var stressad. Jag försökte landa under några minuter innan samtalet men hade behövt mer tid till det då jag gick direkt från jobbfokus till att sätta mig på yoga mattan och invänta Magdalenas samtal (tanken är att du som kund ringer henne, inte tvärt om :) Jag var också lite nervös för att jag inte hade en tydlig intention färdig. Jag ville ha ospecificerad vägledning och då kanske jag inte får någon...


Jag insåg ju snart att jag inte hade behövt vara orolig. Vägledningen strömmade in och det tog inte många minuter innan jag kände mig alldeles lugn och nyfiken.


Efteråt kände jag mig grundad, hållen och påfylld med energi. Ja, till och med älskad! Jag har tidigare fått healing av Magdalena och kände igen känslan delvis från de tillfällena. Rädslor och oro rann av mig och en känslan av att allt är och kommer bli bra infann sig som en värmande sanning som gör det helt underbart att leva, känner jag.


Jag har tidigare fått andlig vägledning som blivit en mindre trevlig upplevelse relaterat till personens professionalitet, eller brist därav. Det innebar att jag även hade denna oro med in i mötet men jag kunde slå undan den lätt eftersom jag träffat Magdalena tidigare, både då jag fått healing och gått healing kurs och jag vet ju hur proffsig Magdalena är. Jag upplever att denna session hjälpte mig att läka även min tidigare negativa erfarenhet av andlig vägledning.


Jag fick kontakt med en guide, min mormor och jag fick allmänt mycket vägledning och budskap genom Magdalena. Det kan låta fluffigt, kanske, men i situationen kändes det bara självklart. Om jag hade en fundering eller inte förstod vad Magdalena förmedlade så frågade jag och fick information på ett annat sätt. Jag bad om vägledning i frågor som dök upp under sessionen och det kändes tryggt att det gick till så - som ett fint samtal, om än något mer magiskt än vanligt :)


Om du är nyfiken på andlig vägledning, och frågar mig, så rekommenderar jag Magdalena med värme."

 

Sofia - recension om andlig vägledning


"Jag har haft ett frigörande vägledande samtal med sköna Magdalena. Magdalenas närvaro och förmåga att öppna upp för det som behövde komma upp och igenom var självklar. Hon har en naturlig känsla för att plocka upp frekvenser. 

Det var väldigt tydligt och detta gjorde mig än tryggare. Samtalet var inkännande och nära och att då gå in i den energin kändes lätt. Guidningen hjälpte mig att våga se, vara i och ta emot det jag någonstans vet, men behövde få bekräftande guidning i. Det blev en stor release för mig och gör att jag kan välja större på min väg framöver. Vilken gåva! Tack Magdalena! Jag rekommenderar varmt ett samtal med Magdalena för att ge öppning och klarhet i något i ditt liv. Det är vad Magdalena givit mig."

Nichola - recension om kurs i Reiki healing


"Jag fick nyligen förmånen att vara med och delta och hjälpa till i Magdalenas kurs Reiki I och II för en andra gång, och det var verkligen en underbar energi och plats att få bada min själ i.

Min resa in i Reikins värld började i februari 2020 då jag kom till Magdalena för första gången för att ta emot Reiki. Då var jag så trött på att må dåligt, trött på att fortfarande lida av eftereffekterna av ett stort sår en viktig person i mitt förflutna hade orsakat mig. Efter bara första sessionen väcktes ett lejon i mig, jag fick tillbaka min passion för livet. Bara det i sig är en så dyrbar gåva.

Jag fortsatte med mina sessioner, och gamla sår fortsatte läkas. Sådant jag inte ens visste fanns kom upp (och jag tror det var under andra sessionen som min farmor tvingade sig på, trots undanbedjan- typiskt farmor!)  

Jag förstod ganska snabbt vilken enorm kraft det ligger i Reikin, och jag ville ha mer! Så i maj 2020 gick jag kursen Reiki l och ll hos Magdalena. Under den tiden hade jag också letts in på ett spår i livet som orsakade mig smärta, där jag hela tiden egentligen kände att jag inte riktigt var sann mot mig själv. Men rädslan var fortfarande stark i mig, och den överröstade min intuition och magkänsla. Idag förstår jag meningen och har välsignats av den otroligt stora lärdomen som det ”sidospåret” (eller vad man ska kalla det) har gett mig. Jag förstod att det fanns mer kvar att läka och helas, och när det sidospåret var över kunde jag bara tacka och ta emot av läkningen och visdomen som det medförde.

Så sent som kvällen innan jag skulle vara med och hjälpa till på Reiki l och ll, och delta för en andra gång, kände jag en inbjudan att förlåta någon i mitt förflutna, och jag visste direkt vem det var. Det var denne person från mitt förflutna som jag inte kunde förlåta, hur jag än hade försökt, sveket kändes för stort och ilskan kom alltid tillbaka. Men under kursen förstod jag att denne person var egentligen anledningen till att jag sökte mig till Magdalena från första början. Såret personen orsakade mig var nödvändigt, så nödvändigt, för att jag skulle kunna läka alla barndomssår och generationssår jag bar på. Så där kom det, mitt under kursen, den underbara förlåtelsen min själ hade suktat efter så länge. Mitt hjärta hade redan läkts sedan tidigare, men det var tankarna av orättvisan som spökade kvar. Jag kunde äntligen släppa ilskan med stor tacksamhet, för jag visste att personen ifråga bara spelade sin del, sin roll i denna ”divine cosmic concert” som vi alla har bjudits in i för att spela våra delar, våra olika roller i. Detta var enormt för mig.

Så Magdalena, när jag säger tack för ditt arbete, är det detta jag syftar på, i alla fall på ett personligt plan. Samtidigt vet jag att det finns så många andra du berör och kanaliserar detta underbara ljus till. Det är mer än stort det du gör, och jag har egentligen inga ord att kunna beskriva det helt.

En sista sak- nu senast på kursen blev jag nästan överväldigad av den underbara energin som fanns mitt ibland oss. Jag tror att det händer något större som vi inte kan se med blotta ögat. Inte bara en kurs i healing, något mer. Jag upplevde att de var glada, de jublade och firade detta underbara. Nya healers som rustas för framtiden. Och oj vad vårt samhälle är i behov av det!

Boka 1:1 session med Magdalena