SAGT OM OSS


Här kan du läsa om vad andra har sagt om oss, våra kurser och sessioner. Längst ner på sidan hittar du ett formulär om du har fler frågor eller vill boka en tid med oss.

JOhanna

"Den andliga vägledningen blev en väldigt känslosam upplevelse för mig. De budskap och den information Magdalena förmedlade var djupt personliga och kommer att vara värdefulla i min vidare utveckling. 

Jag blev förvånad i hur genuint och naturligt det kändes att ta emot informationen, tänkte att det kanske skulle kännas lite märkligt men det var som att lyssna till en klok och varm äldre släkting. Det kom igenom specifika referenser till sådant som pågår i mitt liv just nu, som blev en fin bekräftelse på att budskapen var riktade just till mig. Jag blev rörd till tårar flera gånger under vägledningen eftersom det som förmedlades var så träffande och kraftfullt för både var jag har varit tidigare och var jag är nu i mitt liv, men det rymdes också skratt– tänka sig att änglar och andliga vägledare har glimten i ögat och ett sinne för humor! 

Jag kan varmt rekommendera andlig vägledning med Magdalena och kommer själv att boka in en till när jag har hunnit integrera den kunskap och de insikter som jag erhöll denna gång."

Emelie

"Jag var något nervös inför vårt möte. Dels för att jag kände mig lite stressad och tänkte att det här kommer ju Magdalena drabbas av - min stress. Och då blev jag än mer stressad över att jag redan var stressad. Jag försökte landa under några minuter innan samtalet men hade behövt mer tid till det då jag gick direkt från jobbfokus till att sätta mig på yoga mattan och invänta Magdalenas samtal (tanken är att du som kund ringer henne, inte tvärt om :) Jag var också lite nervös för att jag inte hade en tydlig intention färdig. Jag ville ha ospecificerad vägledning och då kanske jag inte får någon...


Jag insåg ju snart att jag inte hade behövt vara orolig. Vägledningen strömmade in och det tog inte många minuter innan jag kände mig alldeles lugn och nyfiken.


Efteråt kände jag mig grundad, hållen och påfylld med energi. Ja, till och med älskad! Jag har tidigare fått healing av Magdalena och kände igen känslan delvis från de tillfällena. Rädslor och oro rann av mig och en känslan av att allt är och kommer bli bra infann sig som en värmande sanning som gör det helt underbart att leva, känner jag.


Jag har tidigare fått andlig vägledning som blivit en mindre trevlig upplevelse relaterat till personens professionalitet, eller brist därav. Det innebar att jag även hade denna oro med in i mötet men jag kunde slå undan den lätt eftersom jag träffat Magdalena tidigare, både då jag fått healing och gått healing kurs och jag vet ju hur proffsig Magdalena är. Jag upplever att denna session hjälpte mig att läka även min tidigare negativa erfarenhet av andlig vägledning.


Jag fick kontakt med en guide, min mormor och jag fick allmänt mycket vägledning och budskap genom Magdalena. Det kan låta fluffigt, kanske, men i situationen kändes det bara självklart. Om jag hade en fundering eller inte förstod vad Magdalena förmedlade så frågade jag och fick information på ett annat sätt. Jag bad om vägledning i frågor som dök upp under sessionen och det kändes tryggt att det gick till så - som ett fint samtal, om än något mer magiskt än vanligt :)


Om du är nyfiken på andlig vägledning, och frågar mig, så rekommenderar jag Magdalena med värme."

sofia

"Jag har haft ett frigörande vägledande samtal med sköna Magdalena. Magdalenas närvaro och förmåga att öppna upp för det som behövde komma upp och igenom var självklar. Hon har en naturlig känsla för att plocka upp frekvenser. Det var väldigt tydligt och detta gjorde mig än tryggare. Samtalet var inkännande och nära och att då gå in i den energin kändes lätt. Guidningen hjälpte mig att våga se, vara i och ta emot det jag någonstans vet, men behövde få bekräftande guidning i. Det blev en stor release för mig och gör att jag kan välja större på min väg framöver. Vilken gåva! Tack Magdalena! Jag rekommenderar varmt ett samtal med Magdalena för att ge öppning och klarhet i något i ditt liv. Det är vad Magdalena givit mig."

Boka session med Magdalena