Reiki I och II

Usui Holy Fire® III


28-29 september 
AYURVEDISKT CENTER MALMÖÄr du nyfiken på Reiki Healing? Söker du verktyg för att gå vidare i din läkning och i din personliga och andliga utveckling? Nu är den efterlängtade kursen tillbaka, Reiki I&II enligt Usui Holy Fire III®. Reiki I&II är första delen inom Reiki och du behöver inga förkunskaper för att delta. Denna kurs bidrar till din personliga, mediala och andliga utveckling i trygg och säker miljö. 

Magdalena håller plats för läkning, samtal, utveckling och lärande. Med kunskap och erfarenheter från egen läkning, andliga utveckling och 6 års erfarenhet av att hålla kurser och utbildningar håller Magdalena plats för allt och alla i gruppen som helhet och individuellt. Kursen hålls inom den uppgraderade Reikienergin enligt Usui Holy Fire III® enligt internationell kursstandard för Reiki Healing. 

Anmälan är bindande.


Reiki I lär dig:

 • Reikis natur och historia
 • Reiki idealen
 • Handpositionerna i Reiki
 • Att ge reiki till dig själv
 • Gassho meditation
 • Byosen Skanning
 • Gyoshi-ho: Skicka Reiki med ögonen. 
 • Reiji-Ho: Att använda den inre guidningen om hur och var du ska behandla.
 • Kenyoku: Torrbad, en metod för att rena ditt energifält.

Reiki II lär dig:

 • Distanshealing med Reiki
 • Reiki II symbolerna: Hur du ritar dem, aktiverar dem och använder dem. De olika användningssätten gås igenom och deras innebörd förklaras.
 • Praktisk övning så att alla deltagare får känna och uppleva energin av samtliga symbolerna och resultatet av användandet.
 • Placeringar av Reiki II och Reiki II Holy Fire ges (tidigare kallade initieringar)
 • Upplevelser – inre guidad meditation och healing

Datum

28-29 september 2024


Plats

Ayurvediskt Center Malmö, Skeppsbron 5. Mindre än 5 min promenad från centralstationen.


Kurstider

Alla dagar kl. 9.00-18.30

Kursavgift & anmälan


Du anmäler dig till kursen och därefter bokar du din plats genom att betala kursavgiften på 4 200 kr. Anmälan är bindande.

Priset är inklusive kursmaterial och diplom för båda tillfällen. Samtliga kurser i Reiki Usui Holy Fire® III följer internationella riktlinjer och vi använder material som har tagits fram av William Lee Rand. Detta material har sin grund i Usui Reiki och är sedan dess utökade med Holy Fire III®.

Lätt fika (frukt, nötter, dadlar, choklad och smoothie) ingår.

Lunch kan du välja att ta med dig eller att ta en kort promenad i det centrala området, där det finns många valmöjligheter runtomkring och i centralstationen.
I kursavgiften på 
4 200 kr ingår följande:
 • Kursmaterial
 • Diplom efter genomförd kurs
 • Förmiddags- och eftermiddagsfika
 • Medlemskap i fb-grupp och reiki community i Malmö
 • Kursledaren som mentor och stöd efter genomförd kurs

Om Magdalena


Magdalena Kuchcinska är utbildad yogalärare, Holistic Life Coach & KarunaReiki® Master Usui Holy Fire® III enligt William Lee Rand.

Magdalena har varit aktiv i Malmö sedan 2017 med kurser i personlig utveckling, föreläsningar och 1:1 sessioner inom coaching, reiki healing och spirituell vägledning. Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare, är både inspirerande och visar på möjligheterna att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på – och som mycket tack vare Reikienergin har hjälpt henne att hitta tillbaka till.

Detta och mycket mer delar Magdalena med sig under sina kurser, som är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. 

Läs vad andra har sagt om kursen


"Nu senast på kursen blev jag nästan överväldigad av den underbara energin som fanns mitt ibland oss. Jag tror att det händer något större som vi inte kan se med blotta ögat. Inte bara en kurs i healing, något mer. Jag upplevde att de var glada, de jublade och firade detta underbara. Nya healers som rustas för framtiden. Och oj vad vårt samhälle är i behov av det!" - Nichola


Om Reiki


Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig verktyg till att ge dig själv och andra djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Kursen bidrar även till din egna personliga och andliga utveckling, till din fysiska, mentala och emotionella läkning samt utvecklar din intuitiva förmåga. Reikin ger dig tekniker, verktyg och metoder för andlig utveckling som du kan utföra hemma efter genomförd kurs.

Kursen är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. Alla som deltar får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar.

Reiki Healing är godkänt som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan få både Reiki behandlingar och Reiki kurser genom din arbetsgivare. Reiki är även godkänt av WHO.

Reiki praktiseras på mer än 800 sjukhus i USA, samt inom traditionell sjukvård i Japan, Norge, Tyskland mfl. På vissa universitet och högskolor ingår Reiki i utbildningar inom traditionell vård.

Om Holy Fire® III

Utifrån Usui’s ursprungliga Reikilära har William Lee Rand vidareutvecklat kurserna och uppgraderat energin. Förr överfördes förmågan att förmedla Reiki fysiskt via en Reiki Master till eleverna (initiering). Numera kommer förmågan direkt från urkällan till Reiki, utan fysisk kontakt mellan lärare och elev (placering). Holy Fire energin anses därför vara en renare, mer kraftfull och mer effektiv healingmetod/energi.
Anmälan till Reiki I&II