MEDIAL UTVECKLINGSKURS

Lär dig kanalisera

16-17 mars i Hjärup, Skåne


Den här kursen handlar om att utforska och utveckla dina mediala förmågor. Du kanske redan använder dem eller så har du en känsla av att du är i kontakt med något men vet inte riktigt hur du ska göra eller gå vidare för att göra det mer tydligt. Under våra två dagar tillsammans delar jag med mig av tips, det jag har lärt mig av mina lärare och min erfarenhet. Du får konkret information och verktyg för att ta dina förmågor till nästa steg och bli mer säker i ditt utövande. Är du osäker om detta är kursen för dig är du välkommen att höra av dig till mig på info@soulutions.se. Anmälan är bindande.


MEDIAL UTVECKLINGSKURS
Grundkurs


Välkommen att utforska dina sinnen och öva på olika tekniker för kanalisering och medialitet. Inga förkunskaper krävs. Du är nyfiken och intresserad av ämnet och kanske har du redan övat hemma eller haft upplevelser där du har kommit i kontakt med ämnet tidigare. Du har ett öppet sinne och vill utveckla dina förmågor.

Vi övar på att bli säkra i vårt framförande av information, budskap och meddelanden med en klar intention till mottagaren vilket kan vara du själv eller någon annan.

Efter kursen kommer du att ha fler verktyg och metoder att använda i andlig vägledning till dig själv och andra. Du kommer även att ha testat på kanaliserad skrift och tal, samt kanalisera till en grupp. Under kursens gång får du även feedback från Magdalena på vad du kan tänka på för att tydliggöra din länk. 


MEDIAL UTVECKLINGSKURS
Fortsättningkurs


Kom för att fortsätta öva och praktisera medialitet, andlig vägledning och mediumskap. Du kanske redan har gått kurs hos mig eller någon annan och är bekant med olika tekniker, moment och verktyg för kanalisering. Du har använt dig av andlig assistans tidigare och vill stärka dina förmågor.

Under våra två dagar ihop kommer du att få öva tillsammans med andra på din nivå för att utveckla och stärka din kanalisering. Detta sker både 1:1 och i grupp.

Under kursen höjs din energi och din kanal rensas och förstärks. Efter kursen kommer du att märka en tydligare länk mellan dig och andevärlden. Tillsammans med den feedback som du får av Magdalena under kursen kommer du att kunna ta ytterligare steg vidare i din utveckling.ATT LÄRA SIG ATT KANALISERA

är en konst som vi har glömt på vägen.

OM KURSEN


Vi övar på att kanalisera tillsammans och gör övningar för att öppna upp, för att utveckla dina mediala sinnen (klärvoajans, klärsentiens och kläraudiens) och för att du ska bli mer säker på vad du gör genom feedback av mig och övningar i par. Det kommer även finnas tillfälle för de som vill att kanalisera till gruppen.

MEDIAL UTVECKLINGSKURS INNEHÅLL:
- Var informationen kommer ifrån
- Medial vs medium
- Hur kommer informationen: klärvoajans, klärsentiens och kläraudiens
- Kanaliserade övningar för att öppna upp
- Lära sig att stänga ner
- Metoder för readings och sittningar: kort, chakraavläsning, psykometri
- Om intention och intuition
- Meditationsövningar och övningar i par, för att komma i kontakt med och känna på hur det känns att kanalisera
- Chakravläsning
- Psykometri
- Inspirerat tal
- Inspirerad skrift
- Kort kring guider
- Andlig vägledning till dig själv och andra

Kursavgift: 4200 kr

  • 2 dagars kurs, tider 9-16.30
  • Kompendium skriven av Magdalena 
  • Morgonfika, lätt varm vegetarisk lunch och eftermiddagsfika serveras och ingår båda dagarna
  • Stöd av Magdalena efteråt
  • Facebook grupp för vidare utveckling, diskussion, community och framtida frågor


Anmälan till kurs i Medialitet