AYURVEDISKT CENTER MALMÖ

FÖRELÄSNING
SOULFULNESS


OM ATT LEVA SJÄLSLIGT,
OM ANDLIGT UPPVAKNANDE
OCH ATT VÅGA FÖLJA SIN INRE RÖST

Välkommen till en inspirerande kväll med Magdalena, själslig entreprenör, verksam i Malmö och internationellt. Denna kväll handlar om att våga. Våga drömma. Våga gå sin väg. Våga ha tillit till sig själv och sin väg framåt.

Som själslig entreprenör följer Magdalena sin inre röst och hjärta i allting som hon gör. Oftast kommer vägledningen med endast ett steg i taget och mest ofta full av osäkerhet och tvivel. Magdalena berättar om sin resa till att våga ha tillit, om att köra på oavsett vad andra tycker, om att våga ha en dröm och om att våga misslyckas också!  

Välkommen till en kväll full av skratt, glädje, inspiration och insikter!   


Om EVENTET


DATUM & TID
13 september & 4 december kl. 18-20.00

PLATS
Ayurvediskt Center Malmö, Skeppsbron 5

ANMÄLAN
Anmälan görs till info@soulutions.se

INVESTERING
För att garantera din plats swishar du summan 220 kr per person och kväll till nummer 123 117 45 98, efter att din anmälan är bekräftad.

KVÄLLENS UPPLÄGG
18-18.15 Välkomna, om själsligt entreprenörskap
18.15-18.45 Magdalena berättar om sin väg som själslig entreprenör och om tillit, om självkritikern till att vara sin egen cheerleader, om mål och drömmar samt om att våga följa, vandra och gå sin egen väg och varför det för många känns så utmanande!
18.45-19.00 Paus med lätt fika
19.00-19.30 Kortare intuitiva intoningar och kortdragning till några i publiken, så kallade physchic readings
19.30-19.45 Healing i grupp
19.45-20.00 Avslutning, och eventuella frågor till Magdalena

Om Magdalena

Magdalena är verksam i Malmö med kurser i personlig och spirituell utveckling, och med individuella sessioner såsom coaching, healing och vägledning.

Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business Coach till Spirituell Coach och Medium, är både inspirerande och visar på möjligheterna att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på.

Detta och mycket mer delar nu Magdalena med sig av i denna inspirerande föreläsning och healingkväll. Det kommer även att finnas utrymme för frågor och vägledning med Magdalena.


ANMÄLAN SOULFULNESS I MALMÖ