ÖGONBLICKEN DÅ JAG FÖRSTOD ATT JAG VAR MEDIAL & 3 TECKEN PÅ ATT DU ÄR DET

Väldigt ofta får jag frågan om när jag visste att jag var medial, och om jag alltid har sett Andar. Mitt spontana svar är nej. Sen jag minns har jag haft en känsla av att det finns något mer än den jordiska materiella världen. Jag har förnimmat Andevärlden så pass mycket att vetskapen i mig har funnits om att Andar alltid är nära oss. I hemlighet har jag fascinerats av Mediumskap. Jag har läst många böcker, följt kända Medium i TV och känt mig väldigt dragen till ämnet. Men nej, jag trodde nog ändå aldrig att jag en dag skulle jobba heltid som Medium.


När jag var liten kände jag ofta att jag observerade andra i rummet och kände mig annorlunda än de andra. Jag kände mycket och starkt. Under min uppväxt dagdrömde jag ofta och visualiserade personer, verkligheter, ögonblick och situationer. Det var inte förrän långt senare i vuxen ålder som jag upplevde mitt första möte med en Ande. Det var när jag låg och sov i min första egna lägenhet i Malmö. Mitt i natten vaknade jag av att en ung flicka i vitt nattlinne satt i fotändan av sängen. Hon kändes lugn, snäll och tittande på mig. Hon var helt tyst men ändå kändes det som att hon berättade väldigt mycket, på ett annat sätt än med ord. Jag kände och förstod henne. Under samma period, men en annan natt visade sig en kvinna i 1800-tals kläder för mig. Hon stod också i fotändan av min säng och tittade på mig, nästan som ett fotografi. Jag såg henne le mjukt och vänligt, och jag uppfattade en moderlig känsla med henne. Dessa två personer var inga som jag kände igen från det jordiska livet och jag visste att de inte kom från vår tid. Jag uppfattade dem som vänliga och kände mig inte rädd även om dessa händelser väckte någonting i mig. 

I samma lägenhet hände flera incidenter under kort tid. Samtliga som inte gick att förklara på något annat sätt än att det var Andevärlden som kallade på mig.

Någon månad senare, efter de två första incidenterna, slog ett fönster i mitt vardagsrum plötsligt upp under en blåsig natt. Det var ett sådant fönster med tre haspar, ett fönster som jag vanligtvis inte öppnade. På fönsterbrädan stod tre gröna plantor som alla föll ner på golvet när det hände. En annan natt vaknade jag kl 3:03 och uppfattade ett susande ljud från köket. Jag gick bort till köket och märkte att gasspisen var på. På något vis hade en av plattorna satts på. Det var en gammal gasspis med en knapp som du var tvungen att trycka in och samtidigt vrida på. Jag var ensam i lägenheten denna gången också. Den tredje gången var jag igen själv i lägenheten när en brun papperspåse från mataffären som jag hade fyllt med jobbpapper föll ner på golvet. Påsen hade legat där på bordet under en längre tid och jag vet än idag inte hur det gick till när den föll ner därifrån.


Dessa händelser som hände tätt intill varandra under några månaders tid, övertygade mig om att andevärlden alltid är nära och kan kommunicera med oss. Då förstod jag inte vad de ville säga mig. Idag kan jag med min kunskap om Andevärlden förstå att de kan kalla på oss, och idag förstår jag att det var det dem gjorde. De ville väcka mitt intresse - vilket de lyckades med.


Du som läser detta kanske tänker att inget sådant har hänt mig, eller så har du själv varit med om liknande händelser. Oavsett vilket kanske du är nyfiken på om du är Medial?


Här är 3 tecken på att du kan vara medial:

  1. Du får till dig information om någons dåtid, nutid eller framtid, bara genom att vara nära dem.
  2. När du sitter i tystnad upplever du att information och budskap kommer till dig, att meningar eller ord väcker din uppmärksamhet.
  3. Du har förmågan att ställa en fråga till ditt inre och du får du ett svar tillbaka (enklaste sättet att testa detta på är med ja/nej frågor).

Medialitet är enligt mig något av det mest spännande ämne som vi människor har tillgång till att uppleva och utforska i detta livet. Det finns alltid mer att lära sig om ämnet och vi blir aldrig klara. Andevärlden visar sig när vi är redo, och vi har alltid en fri vilja att antingen acceptera utmaningen eller att stänga ner.