VAD BETYDER DET ATT LEVA SJÄLSLIGT?

När vi väl har upplevt ett andligt uppvaknande kommer vi till insikten att det finns ett sätt att leva som är mer autentiskt och meningsfullt. Att leva själsligt handlar om att vara i kontakt med vår inre sanning, vår själs längtan. Det innebär att vi gör medvetna val i våra liv som är i linje med denna djupare sanning.


Att leva själsligt innebär också att vi har tydliga drömmar och mål, men att dessa drömmar inte längre är knutna till en önskan om bekräftelse från andra. När vi lever från själen, förstår vi att våra drömmar är en personlig resa, något som ger oss mening och glädje. Våra mål blir en manifestation av vårt inre väsen – och det är därför vi måste vara vår egen cheerleader.


Vi lever i en värld där självkritik är vanligt. Vi ifrågasätter ofta våra egna förmågor och jämför oss med andra. Men att leva själsligt innebär att släppa den inre kritikern och istället bli vår egen största supporter. Varför ska vi stå i vägen för vårt eget inre syfte och kall? Vi måste lära oss att heja på oss själva, även när det känns svårt, för ingen annan kan känna, förstå eller uppleva vår resa på samma sätt som vi kan. Vår inre insikt kring vår väg framåt. Att vara sin egen cheerleader innebär att ständigt påminna sig själv om sitt värde, att tro på sina drömmar, sin livsväg och att veta att vi är kapabla att nå våra mål – oavsett vad andra säger.