GRUPPSEANS 16 MAJ
LIVE PÅ ZOOM 

EN KVÄLL MED HÖGRE ENERGI & ÅTERFÖRENINGAR


Välkommen till en magisk kväll ihop med Andevärlden. Magdalena öppnar upp och bjuder in Andevärlden för att förmedla budskap och meddelanden från gruppens nära och kära. Kvällen bjuder på hög energi, återföreningar, healing och kära möten. 


Vem som kommer igenom kan vi inte bestämma i förväg utan det är Andevärlden som avgör. Det är dock fint att ta med sig en intention eller en ägodel av den vi önskar kontakt med. Som deltagare är det viktigt att vara aktiv och lyssna in vad Magdalena förmedlar och att samarbeta för att snabbt kunna identifiera andekontakten. Du svarar då ja, nej eller osäker.


DATUM & TID

16 maj kl. 18.00-20.00 


ANMÄLAN

Anmälan görs till info@soulutions.se


INVESTERING

För att garantera din plats swishar du summan 144 kr per person och kväll till nummer 123 117 45 98, efter att din anmälan är bekräftad.


KVÄLLENS UPPLÄGG

18-18.15 Välkomna, en introduktion till mediumskap

18.15-18.45 Magdalena bjuder in Andevärlden och förmedlar budskap från nära och kära

18.45-19.00 Kortare paus 

19.00-19.30 Kortare intuitiva intoningar till några i gruppen, så kallade physchic readings

19.30-19.45 Healing i grupp

19.45-20.00 Avslutning


Om Magdalena


Magdalena är aktiv i Malmö med kurser i personlig och spirituell utveckling, individuella sessioner såsom coaching, healing, och vägledning. 

Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare och Medium, är både inspirerande och visar på möjligheterna att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på.

På senare år har Magdalena fokuserat på att vidareutbilda sig och utveckla sina spirituella gåvor inom mediumskap och kanalisering hos Helena Omfors, Camilla Elfving och Billy Cook.


Anmälan till Gruppseans på zoom