SOULUTIONS

Välkommen till en plats för hela dig


Här finns utrymme till att stanna upp, känna, återkoppla till sig själv och läka det som behöver läkas för att livet ska kännas skönt igen.  

OM SOULUTIONS 


EN PLATS FÖR HELA DIG


Soulutions skapades av Magdalena Kuchcinska år 2017 med intentionen att hjälpa andra skapa närhet och kontakt. I ett samhälle där prestation och resultat belönas är vi många som glömmer att stanna upp och känna in vad vi faktiskt vill, behöver och längtar efter.

Som barn är vi i vår fulla kraft och följer känslan. När vi växer upp fick vi ofta höra vad som är rätt och fel, hur vi ska bete oss och det kan leda till att vi tappar en del av oss själva på vägen. Detta sker i olika stor grad beroende på miljö och omständigheter som vi växer upp i.

Med verktyg, övningar och erfarenhet från min egna personliga resa vägleder jag dig tillbaka till ditt autentiska jag. Genom läkning av det inre barnet och kontakt med ditt sanna jag söker vi närhet och kontakt, istället för perfektion.

Med fokus på:

 • - Relationen till dig själv, ditt hjärta och själsliga väg

  - Skapa närhet och kontakt 

  - Läka ditt inre barn

  - Lära känna din inre röst

  - Följa din inre vägledning

  - Lita på dina gåvor

  - Skapa den framtid som du längtar efter!


MEDLEM & SAMARBETENSoulutions By Magdalena Kuchcinska samarbetar med organisationer och förbund inom samma branscher. Detta understryker och poängterar att vi följer nationella och internationella branschriktlinjer och rekommendationer, samt hur vi gör det. Klicka på bilden för mer information om respektive förbund/samarbetspartner för att läsa mer.